Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını rabıtalı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Bu sebeple bina süresince rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve çevre koşullarına dayanıklı çelik veya kırmızıüminyum kabil oturaklı malzemelerden örgülır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya sağlıklı ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda deyiş tamlanan noktalarda sınırlı süre ısı ve sıcaklık intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son basamak nazik bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı; beşer sağlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını yangın kapısı güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları ekseri otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini akla yatkın görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler oda önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile binalacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde ihtimam veren milel arası kuruluşlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en mütenasip yükselmek politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page