Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sürdürmek; dayanıklı, estetik baplara en uygun fiyatlarla iye yapmak ciğerin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden enstantane malumat alabilirsiniz.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rakik gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı yürekin sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı malumat kullanmak derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın vakaları birgani strüktürda en pıtrak zıtlaşılan ve vahim tehlikelere uğur heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında eminğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cihetının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi esenlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın kellelangıcından itibaren sabık 3 dakikalık müddet ortamında vaka yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Tekrar sadece 6 dakikalık endamsız bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla binaların yürekindeki merdivenler kullanılamaz bir hal hileır. Böylece örgülardan çıkış imkânsız olur. En esen dalgalı kaçış yolu Yangın Merdiveni Kapısı ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi ya da temelli engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum tasarruf alanından yarar edinmek amacı ile yapılan, en aşkın 100 şahıs kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta özlük adetsına bağlamlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir muhafaza süresince bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana malik veya güzel duyu merakların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page