En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu hava hayat kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın cihetı sıra yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol şeşna düzenınması kolaylaşır ve elan şu denli beis vermesi önlenir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın yahut ivedi gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en iyi bedel politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Binanın yürekinden bayağıya tamam inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı rabıta otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olabilir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir cepheıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın Yangın Kapısı merdivenleri özellikleri;

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saika vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay sel ve zelzele kadar özge katıksız afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page